Сім'я депутата міськради та власника приватних "жеків" Сергія Смєлого у розпал повномасштабної війни придбала елітний автомобіль вартістю понад мільйон гривень. Про це йдеться у розслідуванні "Свої Кривий Ріг".

Подружжя Смєлих у Кривому Розі володіють кількома квартирами, автомобілями та великою кількістю рахунків у банках. На Сергія Смєлого з 2021 року записано квартиру на 126 "квадратів", яку він оцінив у 1,6 мільйона гривень. Також він має у власності гараж на 20 м².

Сергій Смєлий. Фото: скрін з відео
Сергій Смєлий. Фото: скрін з відео

Дружина депутата Ірина Смєла з 2009 року є власницею квартири на 65 "квадратів" вартістю 130 тисяч гривень. Проте її автопарк вражає більше. У володінні Ірини Mercedes EURO6, 2018 року випуску, придбаний у 2021 році за 1,25 мільйона гривень.

Також подружжя придбало АUDI 2017 року випуску вже під час повномасштабної війни. При цьому модель не вказується, то джерела журналістів-розслідувачів повідомляють, що йдеться про Q7, яка коштує понад мільйон гривень.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Подружжя Смєлих. Фото: svoi.kr.ua
Подружжя Смєлих. Фото: svoi.kr.ua

Серед іншого сімейство Смєлих є бенефіціарами десятка компаній. Наприклад, Сергій Смілий значиться в НП Ніола, ТОВ Жилсервіс-КР, ТОВ Промокшн індастріз, ТОВ Жилсервіс-М, ТОВ Еко-парк КР, ТОВ Ека-Сторі, ТОВ Топ-софт, ТОВ Уют-2017.

Ірина Смєла також володіє рядом компаній, серед яких ТОВ Шанхай Електрик-Сервіс, ТОВ Китайський завод важкого машинобудування, ТОВ Уют-2011, ТОВ Сітісервіс-КР.

Доходи депутата від бізнесу склали 3,7 мільйона гривень, а його подружжя – 1,42 мільйона гривень за рік.

"Поточні гроші подружжя зберігає на рахунках Приватбанку. У дружини сумарно трохи більше 160 тис грн, у Сергія Смєлого — 225 тис грн, 185 євро та 100 у.о. ще 20 тисяч гривень в УкрСиббанк. Однак цікавим є факт наявності величезної кількості рахунків у столичних банках, інформація про які закрита", - йдеться у розслідуванні.

Раніше портал Знай повідомляв, "Ізольоване житло" та рахунки у Валенсії: нардеп Герега має посвідку на проживання в Іспанії.

Також наш портал інформував, вимагали Mercedes на день народження: одного з корупціонерів Полтавської ОДА виправдали.

Крім того, ми писали, замість оборони - ремонт сходів: у Києві пустять на вітер більше 3,5 млн гривень.