Інтернет-видання «Детектор медіа» дійшло до висновку, що анонімний Телеграм-канал «Тёмный рыцарь», який післяпіврічного мовчання поновив свою активність, зараз швидшеза все веде Світлана Крюкова - заступниця головного редактора проросійського видання «Страна.ua».

За інформацією «Детектор медіа» та повідомленнями багатьох інших медіа, раніше автором «Тёмного рыцаря» був народний депутат Олександр Дубінський. Остання публікація на каналі вийшла 1 грудня 2023 року, після чого канал на багато місяців замовчав. Припинення «мовлення» телеграм-каналу, ймовірно, було пов’язане з тим, що 14 листопада 2023 року суд відправив Дубінського до СІЗО.

Але вже з 18 червня цього року канал знову почав активність. Контент поновленого «Тёмного рыцаря» становить суцільний потік образ та погроз на адресу Романа Кравця, власника анонімного телеграм-каналу «Джокер».

Телеграм-канал «Джокер» у 2019 році створили голова партії «Укроп» Геннадій Корбан і Світлана Крюкова. А Романа Кравця вони начебто взяли адміном і помічником. Поступово Кравець відсторонив їх від можливості впливати на контент і став одноосібним власником “Джокера”.

Тепер же «оновлений» «Тёмный рыцарь» пише до Кравця вимоги «повернути канал власникам» та анонсує подальші журналістські розслідування про нього.

Популярні новини зараз
Гороскоп на липень-2024 для всіх знаків Зодіаку: відмова Козорогів, поїздка Овнів та розваги Близнят 5 знакам східного гороскопу казково пощастить у липні-2024: на кого чекає біла смуга після труднощів На які спеціальності є сенс вступати: поради для абітурієнтів "Нафтогаз" та "Газмережі" дали час до 5 липня: що має зробити кожен споживач
Показати ще

Журналісти «Детектор медіа» ретельно проаналізувалипублікації на каналі «Тёмный рыцарь» і помітили, що вони часто видаляються з пабліку, а потім або з’являються зі змінами, або взагалі не поновлюються.

Скориставшись сервісом Wayback Machine, журналісти знайшли пости, видалені з «Тёмного рыцаря», і на деяких із них виявили аватарку таки Світлани Крюкової.