В Україну, після холодного циклону, повертається довгоочікуване потепління. Але наприкінці тижня очікується холодна погода.

Про це повідомила метеоролог Наталія Діденко в ефірі "Еспресо.TV". Вона зазначила, що з 25 квітня по всій території країни спостерігається підвищення температур. Зранку стовпчики термометрів показуватимуть від +5 до +9 градусів. Вдень повітря прогріватиметься до +15.

"Завтра потепління посилиться місцями до +20. Воно триватиме впродовж усього тижня, але наприкінці тижня на заході очікується похолодання, яке можливо дійде до Києва", - розповіла метеоролог.

На заході країни буде тепло й без опадів, але буде поривчастий вітер. Температура становитиме від +10 до +15 градусів. На півночі також буде сонячно й вітряно. Тут повітря прогріється до показників від +9 до +14 градусів.

На сході можливі невеликі дощі, а термометри покажуть від 8 до 13 градусів тепла. В центральних регіонах буде сухо й сонячно. Повітря прогріється до 9-15 градусів вищу нуля. На півдні країні також буде тепло, а опади не очікується. Тут температура встановиться на рівнів від +8 до +13 градусів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В Києві також буде сонячно, а хмари зі столиці попрямують до Чернігівської та Сумської областей. Температура становитиме +14 градусів.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, синоптики обіцяють в Україні незначне потепління, але вночі все ще спостерігатимуться заморозки.