Арка дружби народів знову змінить свій зовнішній вигляд після 15 травня, коли Київ розпрощається в міжнародних пісенним конкурсом "Євробачення-2017".

Про це повідомила директор департаменту культури КМДА Діана Попова в ефірі "Еспрессо.TV". З конструкції Арки демонтують всі кольорові панелі.

"Зараз вона виглядає такою, якою вона є і такою залишиться до 15 травня. Після цього будуть демонтовані всі кольорові частинки і вона залишиться меморіалом таким, як і була до того. Ми будемо чекати нових пропозицій для того, щоб зробити її в національних кольорах або інших ", - пояснила директор департаменту.

Раніше Арку дружби народів в Києва вирішили прикрасити в райдужні кольори, що викликало великий резонанс серед мешканців міста. Багато хто побачив в такому оформленні символ ЛГБТ-спільноти.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, користувачі соцмереж висміяли нове оформлення Арки дружби народів і запропонували свій варіант дизайну для неї.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще