Повідомлення у Facebook колишнього прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка про те, що слідчий з особливо важливих справ Головного слідчого управління слідчого комітету РФ Північно-Кавказького округу Найманов направив до російського суду клопотання про його арешт, викликала бурхливу реакцію.

Не обійшов цей пост увагою і міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. На своїй сторінці в соцмережі він залишив коротке повідомлення.

"Нарешті Яценюка заарештують!", – написав він і поділився повідомленням екс-глави уряду.

У коментарях користувачі висловили свої думки. Якщо одні вважають, що такий поворот додасть партії Яценюка додаткових балів перед виборами, то інші відреагували більш тверезо.

"Було б смішно, якщо б не було так сумно. Давайте припустимо. що Арсенія Петровича можуть викрасти або він сам опиниться в непотрібному місці в непотрібний час. За сфабрикованою справою посадять, і всією Україною не зможете витягнути з катівень РФ", – зазначив один з коментаторів.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Росії Яценюка звинувачують у "навмисному вбивстві з обтяжуючими обставинами" та "участі у стійкій збройній групі". Сам політик назвав подібне маячнею.