У другому чвертьфінальному матчі Ліги Європи німецький Шальке приймав амстердамський Аякс.

Попри поразку у першому матчі - 0:2, німці не здалися, і продемонстрували справжній характер та зуміли забити два м’ячі у основний час, аби перевести гру в екстра-тайми. Проте цього не вистачило для того, щоб пройти до півфіналу.

Пробити голкіпера Аяксу вдалося лише у другому таймі. Спочатку Горетцка на 53-й хвилині засмутив Аякс, а вже через три хвилини Бургшталлер замкнув передачу з флангу. Тим самим змусив місцеву публіку повірити у чудо.

На 80-й хвилині гості залишились у меншості. Свою команду підвів Велтман.

Матч перейшов у два тайми по 15 хвилин. На 105-й хвилині Каліджурі головою зробив рахунок – 3:0 та змусив божеволіти фанів Шальке.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Проте Аякс ще не сказав своє слово. На 111-й хвилині м’яч від ноги Віргевера залетів у ворота, а на 120-й хвилині Юнес поставив крапку у зустрічі – 2:3. За сумою двох поєдинків Аякс проповзає далі.

Шальке - Аякс 3:2 (д.р.)

Голи: Горетцка, 53, Бюргшталлер, 56, Каліджурі, 105 - Віргевер, 111, Юнес, 120.

Шальке: Ферманн - Рітер (Авдіжаж, 112), Хеведес, Настасіч, Колашинаць - Стамбулі (Хунтелаар, 54), Бенталєб - Даніель Каліджурі, Горетцка (Гайс, 84), Майер - Бюргшталлер.

Аякс: Онана - Віргевер, Де Лігт, Санчес, Вельтман - Зіеч, Шене (ван де Беек, 74), Клаассен - Клюйверт (Дольберг, 61), Траоре (Тете, 82), Юнес.

Вилучення: Велтман, 80, повторне попередження.

Як вже повідомляв Знай.ua, Манчестер Юнайтед у екстра-таймі здобуває путівку до півфіналу Ліги Європи.

Фото Getty Images