У Київський області озброєна банда, до якої входили громадяни Росії, пограбували підприємця. Вони викрали комбікорму на 25 тисяч гривень та відібрали кілька автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції області. Пограбування сталось у селищі міського типа Бородянка. Зловмисники погрожували 30-річному підприємцю мачете та побили його.

Вони вкрали майже сотню мішків корму для тварин , а також легковий автомобіль Volkswagen Passat B5 та мікроавтобус Volkswagen Transporter T5. Поліцейські затримали зловмисників.

Грабіжниками виявились троє чоловіків у віці від 25 до 35 років, а також 52-річний мешканець села Софіївська Борщагівка. Всі вони мали російське громадянство. Під час обшуку помешкання одного із затриманих поліцейські знайшли зброю та документи потерпілого.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтями "розбій" та "незаконне заволодіння транспортним засобом". Суд обрав їм запобіжний захід - утримання під вартою.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Києві поліцейські розшукують банду крадійок. Вони "працюють" у столичних торгових центрах.