Керманич Барселони Луіс Енріке попри поразку у першому поєдинку з рахунком 0:3 не втрачає оптимізму.

- Ситуація дуже схожа на дуель з ПСЖ. Вважаю, що у Ювентусу гольові моменти обов'язково будуть, так що наше завдання - забити п'ять м’ячів.

Якщо вдасться забити швидкий гол, атмосфера на рідному стадіоні призведе до другого, а третій вже трапиться сам собою. Нам втрачати нічого. Варіант тільки один - атакувати, атакувати, атакувати. Потім трохи перепочити і знову йти в наступ, - зазначив Енріке.

Також головний тренер Барселони звернувся до власних вболівальників з проханням не лишати своїх місць на 80-й хвилині, адже це ще один вечір, коли потрібно вершити історію.

В свою чергу наставник Ювентусу зазначив, що його команда повинна зіграти з холодною головою.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

- Ми повинні грати розумно і правильно оцінювати ситуацію, коли атакувати, а коли захищатися. У Барселони величезний потенціал. Ми повинні діяти розумно і технічно, не втрачаючи самовладання. Не думати про рахунок. Завтра ми спробуємо знову виграти, - сказав наставник італійців.

Також Массіміліано Алегрі відзначив, що він може дещо змінити тактику. Проте він впевнений, що його гравці зможуть зупинити атакувальне тріо Барселони.

Додамо, що Ювентус розбив каталонців у першому матчі з рахунком – 3:0.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, букмекери вважають Барселону фаворитом у домашньому поєдинку проти Ювентусу.

Фото Getty Images