Почесний чемпіон WBC в першій важкій вазі британець Тоні Беллью (29-2-1, 19 КО) заявив, що поки не визначився зі своїм майбутнім і якщо вирішить боксувати далі, то проведе ще максимум три бої, передає BoxingScene.com.

"Можливо, я більше ніколи не буду битися. Я збираюся поїхати з сім'єю у великий відпустку, а коли повернуся, у мене будуть новини. Збираюся витратити деякий час на те, щоб все обдумати. Якщо я вирішу продовжити, то це буде максимум три бої, тому що я завоюю титул в суперважкій вазі, а потім мені знадобиться ще два бої, щоб об'єднати титули в першій важкій вазі", – заявив Беллью.

Нагадаємо, 4 березня Тоні Беллью здобув блискучу перемогу в бою з Девідом Хеєм, нокаутувавши його в 11-му раунді. Після цієї перемоги Беллью став одним з найбажаніших суперників у суперважкому дивізіоні.

Пізніше стало відомо, що Беллью зламав руку в бою з Хеєм, а Девіду після бою зробили операцію на нозі. Крім того, Хея можуть дискваліфікувати за висловлювання на адресу Беллью перед їх боєм.

Після перемоги Беллью розповів, що готовий до поєдинку з супертяжем Деонтеєм Уайлдером. Тренер Беллью хоче, щоб він завершив кар'єру, а Тоні впевнений, що в реванші поб'є Хея ще швидше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Беллью написав заповіт перед боєм з Хеєм.

Фото – Getty Images