Британського боксера Тоні Беллью, якому WBC дозволив відкласти обов'язковий захист титулу чемпіона світу заради бою з Девідом Хеєм, позбавили пояса організації, повідомляє BoxingScene.

Беллью надали статус "почесного чемпіона", що дає йому право провести поєдинок за титул WBC в будь-який час.

Повноцінний пояс WBC буде розіграний 1 квітня в Дортмунді між Марко Хуком (40-3-1, 27 КО) і Майрісом Бріедісом (21-0-0, 18 КО).

Нагадаємо, 4 березня Тоні Беллью здобув блискучу перемогу в бою з Девідом Хеєм, нокаутувавши його в 11-му раунді. Після цієї перемоги Беллью став одним з найбажаніших суперників у суперважкому дивізіоні.

Пізніше стало відомо, що Беллью зламав руку в бою з Хеєм, а Девіду після бою зробили операцію на нозі. Крім того, Хея можуть дискваліфікувати за висловлювання на адресу Беллью перед їх боєм.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Після перемоги Беллью розповів, що готовий до поєдинку з супертяжем Деонтеєм Уайлдером. Тренер Беллью хоче, щоб він завершив кар'єру, а Тоні впевнений, що в реванші поб'є Хея ще швидше.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Беллью написав заповіт перед боєм з Хеєм.

Фото – Getty Images