Президент України Петро Порошенко заявив, що ухвалення безвізового режиму парламентом ЄС ще означає остаточного відкриття кордонів для громадян.

Він наголосив, що потрібно вирішити ще багато питань всередині країни, але загалом ситуація склалася на користь українців.

На думку глави держави, таке рішення в будь-якому випадку викличе хвилю невдоволення та критики у Кремлі, адже представники Володимира Путіна постійно маніпулюють так званим тезисом про "п'яту колону в Україні".

Порошенко додав, що на даний час державні органи працюють над удосконаленням процедури видачі біометричних паспортів, зазначивши, що сам володіє таким.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Україна отримала безвізовий режим – у Європарламенті підтримали рішення більшість депутатів.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще