Інформаційне агентство Bloomberg опублікувало фотографію безпілотної машини Apple, яка зібрана на базі Lexus RX450h. Компанія Apple довгий час тримала в таємниці свої плани по випуску авто з системою автоматизованого управління. Джерела стверджують, що керівництво прийшло до висновку, що необхідно зосередитися на розробци програмного забезпечення і керуючих алгоритмів для безпілотних авто, а не на самому їх виробництві.

У 2017 році каліфорнійське відомство DMV Apple видала дозвіл на випробування безпілотних авто на дорогах загального користування штату Каліфорнії. Компанія отримала дозвіл випробувати три автомобіля Lexus RX450h. Такі тести на реальних дорогах дають можливість розробникам безпілотних авто налаштувати алгоритми управління та усунути недоліки.

Дивись як працює автопілот Tesla Model S:

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Apple вмонтує iPhone в iPad.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще