Український політик Роман Безсмертний вважає, що в даний час в Україні немає сильної правлячої еліти.

"Сьогодні правлячі, владні кола можна розділити на два типи: еліту і істеблішмент. Перші - це ті, хто не бояться заявити про свою думку і пропонують шлях до вирішення проблем. Другі ж, насправді з незрозумілих мені причин, просто плетуться за настроями суспільства. Однак саме на еліту має покладатися суспільство, тому що вона повинна формувати відповіді на питання ", - сказав політик в ефірі українського телеканалу.

Даний парадокс виник через історичного розвитку країни. Через знищення України в радянську епоху утворився криза ідей, розумних людей.

"Зараз ми маємо кризу талантів, геніїв. Це породило кризу ідей, тому ми знаходимося як би в пастці. Навіть якщо є люди, які висловлюють гідні еліти думки, то їх місце все одно не на перших місцях", - сказав Безсмертний.

За його словами, якщо істеблішмент, який біжить за людьми і годує народ солодкими фразами, не зміниться, це закінчиться великою трагедією.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що українці втомилися від одних і ті ж облич у політиці, вони їм не вірять і гостро потребують нових лідерах.