Українці втомилися від одних і тих же обличь у політиці, вони їм не вірять і гостро потребують нових лідерів.

Про це заявив директор Інституту філософії Національної академії наук України, доктор філософських наук Мирослав Попович в інтерв'ю виданню "Факти".

Однак для появи нових політиків потрібен час, зазначив філософ. Він також додав, що не знає, на якій підставі робив би свій вибір, якби в Україні зараз почалася виборча кампанія.

З іншого боку, на думку Поповича, часті вибори в країні – цілком нормальне явище. Це дозволяє прийти до влади більш принциповим і твердим у своїх переконаннях людям.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.иа", Мирослав Попович провів цікаву історичну паралель, порівнявши ситуацію в Україні з подіями в Чехословаччині 1968 року. У той же час, філософ не ризикнув прогнозувати подальші дії президента країни-агресора Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще