Бойовики так званої ДНР масово тікають з окупованих територій – через тиск ватажків та постійні знущання ряди проросійських найманців суттєво зменшилися.

Відповідні дані оприлюднені на офіційному ресурсі Головного управління розвідки Міноборони України.

У відомстві відзначили, що один так званих "кураторів" заборонив своїм підопічним розповсюджувати реальні дані про кількість загиблих, що викликало хвилю невдоволення серед них.

Окупаційні підрозділи почали розвалюватися буквально на очах – бойовики відмовляються виконувати будь-які накази, постійно пиячать та зловживають наркотиками. Навіть покарати їх проросійським ватажкам не вдається, тому вони просто перекидують їх з одних позицій на інші.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бойовики близько трьох десятків разів обстрілювали позиції бійців АТО із заборонених видів зброї. Противник використовував міномети та гранатомети великого калібру.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще