Поминальний день на одному з одеських кладовищ закінчився масовою евакуацією та кілометровими заторами через повідомлення про замінування кладовища.

Про це повідомляє телеканал "Україна".

Сотні людей, які прийшли пом'янути рідних і близьких на Таїровський цвинтар, змушені були його покинути. На дорогах утворились довжелезні затори.

Правоохоронці отримали анонімне повідомлення про те, що кладовище на окраїні міста замінували. Поліцейські разом з вибухотехніками та кінологоми шукали вибухівку, проте вибухонебезпечних предметів не знайшли.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", концерт Олі Полякової в Рівному ледь не зірвало повідомлення про замінування концертної зали. Після всіх перевірок, артистка все ж виступила перед наляканою публікою.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще