Новина про заочний арешт російськими правоохоронцями колишнього премьєр-міністра України Арсенія Яценюка мало того, що насмішила користувачів інтернету, так ще й спровокувала появу саркастичних коментарів та численних фотожаб.

На пост політика у Facebook відреагував міністр внутрішнії справ Арсен Аваков, його "арешт" на телебаченні прокоментував радник міністра МВС Зорян Шкіряк, інформація про чергове абсурдне рішення РФ розвеселило навіть тих людей, які далекі від подібних історій.

Нагадаємо, російські слідчі звинувачують колишнього українського прем'єр-міністра Арсенія Яценюка в участі в бойових діях у Чечні та в умисному вбивстві при обтяжуючих обставинах.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Сам політик назвав подібні закиди абсолютним абсурдом і вважає такі кроки Росії банальною помстою та проявом ненависті до українського керівництва.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", колишній глава уряду переконаний, що Кремль має намір вивести тему "звірств Яценюка в Чечні" на новий рівень.