Жителі селища Му в Таїланді знайшли незвичайний слід ноги, який прийняли за відбиток ступні Будди (Сіддхартхі Гаутаме).

Про це повідомляє Nation.

Це сталося нещодавно. Глава поселення Сатапорна Сарипата розповів, що люди оглядали околиці, щоб продумати плани для розвитку туризму. Слід ноги застиг на горі з вапняку. Його довжина становила до 30 см, ширина – до 12 см, а глибина – сім см.

Жителі моментально звернулися до влади, аби та посприяла дослідженню незвичайної знахідки. У разі підтвердження належності сліду Будді, маса туристів і паломників почнуть відвідувати невідоме селище.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", археологи виявили стародавній склеп на сході Китаю, у якому зберігалась кам'яна скриня з тім'яною кісткою черепа віком близько 1000 років. На думку вчених, останки можуть належати Будді.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще