Голкіпер Ювентуса Джанлуїджі Буффон поділився емоціями після перемоги над Монако (2:0, 2:1) і виходу у фінал Ліги чемпіонів.

"Навіть незважаючи на рахунок першого матчу, це було складно. Якщо б ми вийшли на сьогоднішню гру, задерши ніс, то могли б зіткнутися з досить неприємним моментами.

Деякі проблеми все ж таки виникли, але якщо є правильний настрій, труднощі можна подолати. Ми в фіналі, і я не стану говорити, що це було нашою метою, тому що вихід у фінал – це не досягнення. Я дуже задоволений, тому що перебуваю у відмінній формі.

Абсолютно очевидно, що якщо б я не грав у великому клубі з чудовими партнерами, то ніколи знову не потрапив у фінал Ліги чемпіонів.

Два роки тому всі вирішили, що це був мій останній фінал, та й я теж так думав, але треба вірити у свої мрії", – заявив Буффон.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Як повідомив портал Знай.uа, Ювентус обіграв Монако і впевнено вийшов у фінал Ліги чемпіонів.