У четвер, 4 травня, відбудеться перший матч 1/2 фіналу Ліги Європи, в якому головний фаворит на підсумкову перемогу в турнірі Манчестер Юнайтед зіграє на виїзді з Сельтою.

Обидві команди пробилися до півфінальної стадії зі скрипом і обидві обіграли по дорозі сюди колективи з Бельгії. Сельта, після мінімальної перемоги вдома над Генком (3:2), зуміла на виїзді утримати потрібний рахунок (1:1). А МЮ в матчі-відповіді чвертьфіналу лише в екстра-таймі впорався з Андерлехтом на Олд Траффорд (2:1) після нічиї в Бельгії (1:1).

Підопічні Жозе Моурінью вже не перший раз насилу долають своїх суперників в Лізі Європи. На стадії 1/8 фіналу Червоним дияволам було дуже непросто в протистоянні з Ростовом (1:1 - не виїзд і 1:0 - вдома). Однак саме МЮ вважається зараз головним фаворитом на тріумф у Лізі Європи. Інші команди, які вийшли в півфінал, не можуть похвалитися таким же складом, який є у Жозе Моурінью.

Сельта - Манчестер Юнайтед: Прогноз і ставки букмекерів на матч Ліги Європи

У цьому сезоні Манчестер Юнайтед славиться тим, що практично не програє в своїх матчах. Наприклад, за 22 останні поєдинки, починаючи з 3 листопада 2016 року, МЮ поступився лише в двох (Челсі - в Кубку Англії і Халл Сіті - в Кубку англійської Ліги). Але також Червоні Дияволи відрізняються і тим, що дуже часто грають внічию - останній матч зі Суонсі став 17-м поєдинком з нічийним результатом у цьому сезоні для Манчестер Юнайтед.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У Сельти в останній місяць спостерігається чорна смуга. Команда з Віго програла в п'яти з восьми матчах у всіх турнірах і опустилася вже в нижню частину турнірної таблиці чемпіонату Іспанії. З Кубка країни Кельти також вилетіли, а це значить, що успіх в Лізі Європи тепер є головною метою галісійців.

Манчестер Юнайтед все ще бореться топ-4 в АПЛ і, швидше за все, ця боротьба триватиме до останнього туру. Зараз підопічні Жозе Моурінью посідають п'яте місце, однак поступаються Манчестер Сіті, що йде четвертим, лише одним пунктом. Але на передматчевій прес-конференції перед протистоянням з Сельтою Моурінью зазначив, що не проти повернутися в Лігу чемпіонів і через перемогу в Лізі Європи.

Сельта - Манчестер Юнайтед: Де дивитися матч Ліги Європи

У заключній частині сезону у МЮ серйозно погіршилася ситуація з травмованими гравцями. У першому матчі з Сельтою Червоним дияволам не допоможуть Люк Шоу (травма стопи), Ерік Байї (втома), Тімоті Фосу-Менса (травма плеча), Златан Ібрагімович (травма коліна), Маркос Рохо (теж травма коліна), Кріс Смоллінг (і тут травма коліна), а також Філ Джонс (травмований палець ноги). У Сельти же склад бойової і серйозних втрат перед зустріччю з МЮ практично немає.

Орієнтовні склади:
Сельта: Альварес - Мальо, Кабраль, Фонтас, Хонні - Радоя, Пабло Ернандес - Аспас, Васс, Сісто - Гвідетті.
МЮ: Ромеро - Валенсія, Дарміан, Блінд, Янг - Феллайні, Еррера, Погба - Мхітарян, Решфорд, Марсіаль.

Нагадаємо, що матч-відповідь півфіналу Ліги Європи Сельта - Манчестер Юнайтед відбудеться у четвер, 4 травня, в Віго. Початок зустрічі - о 22.05. Пряму трансляцію першого раунду протистояння Сельти і МЮ дивіться в Україні на телеканалі Футбол 2.

Прогноз Знай.ua - 0:1.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в іншому матчі 1/2 фіналу Ліги Європи Аякс в домашньому матчі розгромив Ліон.

Фото: uefa.com