300 тисяч киян, що мешкають на лівому березі Дніпра можуть залишитися без гарячої води через борги Дарницької ТЕЦ.

Про це повідомили у відділі комунікації компанії "Київенерго".

За інформацією ПАТ, компанія "Євро-Реконструкція" (Дарницька ТЕЦ) заборгувала понад 38 мільйонів гривень. Через це в будинках Дарницького та Дніпровського районів можуть відключити гарячу воду.

Теплопостачальна компанія не підписала новий договір з постачання, який закінчився 1 березня і за умовами "Євро-Реконструкція" повинна припинити транспортування теплової енергії від Дарницької ТЕЦ.

"Євро-Реконструкція є постачальником послуг з централізованого опалення і постачання гарячої води для близько 300 тисяч жителів лівого берега Києва. Транспортування тепла виробляється по тепломережам, що знаходяться в управлінні Київенерго ... З початку 2017 року Євро-Реконструкція не оплачує послуги з транспортування теплової енергії. Борг, станом на 1 березня, перед Київенерго досяг 38 млн гривень ", - зазначили в "Київенерго".

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", експерти передбачили чергове здорожчання газу. У поточному році блакитне паливо здорожчає майже на чверть.