Лідер популярного українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розказав про своє ставлення до зірок, які виступають в Росії.

В інтерв'ю "Сніданку з 1+1" музикант розповів, що у таких випадках користується старим біблійним принципом - "Не судіть і не судимі будете".

"Намагаюся не оцінювати дії інших людей, але нехай увесь позитив, який вони зробили, вернеться їм в народній любові, а негатив, на мою думку, хай залишиться на їх совісті. Не буду це оцінювати, стараюсь оцінювати себе. Тому колег по цеху оцінювати не буду", - сказав він.

Проте він зазначив, що люди, які користуються популярністю у народу, не можуть бути осторонь політичної ситуації. Вони виражають інтереси населення і від них чекають чіткої позиції.

"Суспільство чекає від вас позиції. Найгірше, коли ви не маєте жодної позиції. А їхати кудись вам, чи не їхати, виступати чи ні, підтримувати на виборах чи ні, боротись проти чогось чи ні – це ваш вибір. Головне щоб ви були у цьому впевнені і чітко могли пояснити, чому це робите", - сказав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Читайте також: Українці не вміють розпоряджатися свободою - Вакарчук

Нагадаємо, серед українських зірок Ані Лорак частіше за всіх виступає на російських подіях та офіційних церемоніях. Лідер гурту "Друга ріка" назвав її позицію "лузерською".

Також не забуває російських фанатів і український співак Іван Дорн, проте він часто виконує українські пісні на концертах та зачитує фанатам іронічні вірші.