Голлівудська акторка Дженніфер Лоуренс знялася в рекламі оновленої лінійки помад Dior Addict Lipstick. Перші кадри і тизер рекламного ролика представлені на сторінці модного будинку в Instagram.

Повна версія відео за участю Лоуренс буде представлена ​​в день старту продажів - 31 серпня. У колекцію Addict Lipstick увійшли 44 нових відтінки.

Трирічний контакт з Dior акторка уклала на початку 2014 року, по ньому вона отримає 15 мільйонів доларів. У сезоні весна - літо 2015-го вона представила нову модель сумки Be Dior.

Читайте також: Джонні Депп знявся в рекламі нового аромату Dior (відео)

Лоуренс найбільш відома за ролями у франшизах "Голодні ігри" і "Люди Ікс". Вона була удостоєна "Оскара" за фільм "Мій хлопець - псих" і номінована на нагороду за роботи у фільмах "Американська афера" і "Зимова кістка".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У серпні журнал Forbes назвав Лоуренс найбільш високооплачуваною актрисою світу. За інформацією видання, за рік вона заробила 52 млн. доларів.