Видавництво "Клуб Сімейного Дозвілля" підготувало до виходу роман Підлоги Хокінс "Дівчина в потязі".

Як повідомляє Cultprostir, його спеціально для цього перевели на українську мову.

Ця книга став бестселером у США і Великобританії - більше трьох мільйонів екземплярів вже розкупили. Її перевели на 34 мови в різних країнах світу.

Права на екранізацію вже придбала компанія Dreamworks, а до головної ролі придивляється володарка Золотого глобуса Емілі Блант.

За жанром ця книга - психологічний трилер. Сюжет заснований на історії про 32-річну Рейчел, яка переживає купу проблем: відсутність роботи, алкоголізм і звичайно ж проблеми з особистим життям.

Популярні новини зараз
Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури
Показати ще

Дівчина щодня спостерігає за щасливими подружжям під час поїздки в електричці. Від своєї сусідки по знімній кімнаті вона приховує відсутність роботи.

Одного разу Рейчел зауважує, що жінка зникає і стає свідком злочину чоловіка, за яким вона спостерігала.

Читайте також: Помер письменник Олівер Сакс

Літературні критики вже встигли оцінити роботу британської письменниці. Всі похвалили детектив і назвали розумним і легким для прочитання.

Нагадаємо, що в Токіо презентували книгу "Щоденник Майдану" Андрія Куркова японською мовою.