Легендарний англійській футболіст Девід Бекхем розповів в британському ранковому шоу, що він не проти спробувати себе у ролі агента 007. Поки до нього офіційно не звертались із пропозицією, але в інтернеті є безліч чуток з цього приводу.

"Зі мною поки не зв'язувалися, і я ні в що таке не замішаний, але приємно, що моє ім'я згадується в такому контексті. Я сидів на US Open поруч з Шоном Коннері, я великий його шанувальник. Ледве втримався тоді, щоб не грюкнути його по плечу і сказати: "Ви знаєте, здається, я готовий для наступної ролі!", - розповів Бекхем в ефірі "Доброго ранку, Британія".

Колишній капітан збірної Англії вже має невеликий досвід в акторському ремеслі. Він зіграв епізодичну роль у фільмі "Агенти А.Н.К.Л." режисера Гая Річі та з'явиться у його наступній роботі про Короля Артура.

Шанувальники Бекхема створили спеціальну сторінку у соціальних мережах, де збирають голоси для ухвалення кандидатури екс-футболіста на роль Джеймса Бонда. За Бекхема проголосував навіть Сем Сміт - виконавець головного хіта для цьогорічного фільму "007: СПЕКТР".

Читайте також: Бред Пітт заборонив Джолі усиновити трьох сирійських біженців

Популярні новини зараз
Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Виплати скасують, а ви і не знатимете: хто з українців може не дочекатися соціальної допомоги у жовтні Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

Наразі головну роль у шпигунському екшені виконує Деніел Крейг, але у Голлівуді подейкують, що це може стати останньою появою англійця у ролі Джеймса Бонда.

Ходили також чутки, що майбутнім агентом 007 вперше в історії може стати чорношкірий актор - Ідріс Ельба.