У середу у київській "Книгарні Є" відбулась презентація книги військового капелана Андрія Зелінського "Соняхи. Духовність на час війни".

Як повідомляє Сultprostir, її надрукували у "Видавництві старого лева".

"Найкращим у світі захисникам найкращої у світі вітчизни, моїм друзям та побратимам, офіцерам ЗСУ з вдячністю за роки дружби", - написал капелан на своїй сторінці у Facebook.

На презентації він наголосив, що у книзі розказав про важкі втрати побратимів, про справжню військову дружбу, про оборону бойових позицій.

Він додав, що з багатьма з бійців АТО знайомий ще з їх навчання у Академії сухопутних військо у Львові, тобто це майже десять років.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Більшу увагу Зелінський приділяє історіям про загиблих героїв у боротьбі за територіальну цілісність України, тому вона метафорично називається "Соняхи".

Автор додав, що презентує свій доробок у Львові 27 жовтня та 1 листопада.

Читайте також: Полтавчани присвятили АТОвцям виставку "Сила нескорених" (фото)

Нагадаємо, що капелани перед відправкою у зону АТО для підняття бойового духу українським воїнам проходять тренування у таборі на Трухановому острові.