Шанувальники всесвіту Marvel побачать на екранах найскаженішого героя Халка у третьому фільмі про Тора. Новий фільм матиме назву "Тор: Рагнарек".

У ролі великого зеленого монстра з'явиться Марк Руффало, який грав цього персонажа у перших та других "Месниках". Він став вже третім актором нової епохи, який приміряв на собі образ Халка. Першими двома були Ерік Бана у 2003 році та Едвард Нортон у 2008.

Останні фільми про супергероїв Marvel тісно переплітаються один з одним. Наступний фільм про Капітана Америку представлятимуть багато героїв із окремих фільмів, такі як Тоні Старк, Людина-мураха та інші.

Однак у наступному фільмі Marvel Халка не буде і до сьогодні було невідомо, чи з'являтиметься він на великих екранах в осяжному майбутньому.

За сценарієм фільму, бог скандинавської міфології матиме пригоди на невідомій досі планеті. Вже відомо, що Тора зіграє австралієць Кріс Гемсворт.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Читайте також: IMDb представив список найпопулярніших фільмів за останню чверть сторіччя

Також у стрічці з'явиться популярний антигерой Локі, а режисером фільму стане Тайка Вайтіті. Це стане для нього супергеройським дебютом.

Прем'єра фільму запланована на 28 липня 2017 року.