У німецькому місті Франкфурт-на-Майні пройшов 67-й книжковий ярмарок. Україна представила на ньому свою експозицію. Її відвідали не менше 15 тисяч глядачів.

Про це сьогодні повідомив міністр культури В'ячеслав Кириленко під час брифінгу, передає "РБК-Україна".

"Відвідуваність цього року стенду була високою як ніколи - не менш, за підрахунками Держкомтелерадіо, 15 тисяч чоловік відвідали українську експозицію", - наголосив він.

Міністр додав, що в цьому році площа української експозиції значно збільшилась. Її площа становила 100 кв. м. На експозиції представили 350 найменувань книг.

Уряд, за його словами, виділив 1,1 мільйон гривень на організацію української експозиції на Франкфуртському ярмарку.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читайте також: Відомі письменники і видавці презентуватимуть Україну в Німеччині

"Уряд підтримав створення української експозиції на Франкфуртському ярмарку без залучення додаткових коштів державного бюджету", - розповів Кириленко.

Міністр наголосив, що запропонує обговорити і схвалити, щоб у бюджету на 2016 рік були передбачені кошти для участі України у наступному Франкфуртському книжковому ярмарку.

Книжковий ярмарок у Франкфурті-на-Майні проходив з 14 по 18 жовтня.