14 жовтня в Німеччині відкривається Франкфуртський книжковий ярмарок видавців і письменників, на якому презентують українську програму відомі культурні діячі - передає LB.

У рамках ярмарку творчі зустрічі проведуть Юрій Андрухович, Андрій Курков, Ірена Карпа, Василь Махно і Максим Кідрук, а також відбудуться дискусії на тему "Автор і війна", "Що стоїть за політикою?".

Письменник і поет Сергій Жадан візьме участь у дискусії "На лезі ножа: Україна між Росією і Європою", представить свою книгу "Месопотамія", а ще дасть інтерв'ю журналу Spiegel.

Meridian Czernowitz презентує дискусію "Автор і війна: на Заході не без змін" ("Author and War: Not All is Quite in the West"), в якій візьмуть участь представники України у Франкфурті.

Читайте також: Жадан, Андрухович і Карпа поїхали в європейське турне

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Також на ярмарку запрацює національний стенд, і стенди видавництв: "А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га", "Основа", Laurus, "Віват", "Дух і літера", Meridian Czernowitz, "Родовід " та інших.

Нагадаємо, що книжковий ярмарок триватиме до 18 жовтня.