Ізраїльські маркетологи, які займаються просуванням останньої частини "Голодних ігор", вирішили прибрати з рекламних постерів акторку Дженніфер Лоуренс. Порожня реклама прикрашає міста Єрусалим та Бней-Брак, повідомляє Variety.

Річ у тім, що серед мешканців цих населених пунктів є представники ультраортодоксальних єврейських релігійних громад. Вони ставляться до жінок дуже особливо і неодноразово зривали плакати із жінками.

Щоб уникнути конфліктів із представниками цієї релігійної групи, промоутери залишили на постерах лише фон та назву фільму. Катніс Евердін глядачі зможуть побачити лише під час перегляду фільму.

Ортодоксальні юдеї вважають, що зображення західних жінок несумісні із моральними принципами Ізраїлю.

Зазначимо, що у решті містах країни повісили нормальні постери із зображенням символу революції у придуманій країні Панем.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Читайте також: Показ ще двох російських серіалів заборонили в Україні

Нагадаємо, фільм "Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2" вийшов вже і в українському, і ізраїльському прокатах. Останній частині антиутопії дають вищі оцінки, ніж попередній.