Режисер Роберт Родрігес і актор Джон Малкович створили фантастичний фільм 100 Years, який покажуть 18 листопада 2115, через 100 років після його анонсу, пише io9.

Сюжет і формат фільму (короткометражний або повнометражний) невідомі. Ймовірно, він розповість про можливі сценарії майбутнього, оскільки в трьох тізерах показують три різні варіанти: прогресивне суспільство, постапокаліпсіс і ретрофутуризм.

Малкович зазначив, що знімальна команда навряд чи змогла представити справжній світ майбутнього, оскільки уявлення про нього від початку XX століття, які він вивчив перед зйомками, в основному, виявилися помилковими.

Читайте також: В Україні покажуть документалку про культуру Майдану (відео)

Фільм став частиною рекламної кампанії коньячного бренду Louis XIII, який витримує свою продукцію 100 років. Носій з фільмом (ймовірно, мова йде про плівку) помістять в спеціальний сейф, який не буде відкриватися до 18 листопада 2115 року. Компанія запропонує 1000 впливових людей сучасності передати запрошення на показ фільму своїм нащадкам, оскільки ніхто з нині живих людей, швидше за все, не доживе до цієї дати.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще