Американський моряк Алекс Дельгадо знів на авіаносці "Дуайт Ейзенхауер" військово-морських сил Штатів трейлер-пародію до фільму "Зоряні війни: Пробудження сили", який вийде на екрани наступного місяця.

Про це пише The Washington Post.

"Морські війни: Пробудження Айка", як назвали автори незвичайну відеороботу, виклали на YouTube. Під пробудженням Айка тут мають на увазі швидке закінчення капітального ремонту корабля, який назвали іменем 34-го президента США Дуайта Ейзенхауера, відомого під прізвиськом Айк", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Хто створив Майдан - Ку Клукс Клан: з'явилася відеопародія на роботу ЗМІ (відео)

Згідно ролика, на початку показують кадри із переляканим матросом із жестами джедая із першого офіційного трейлера фільму.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Далі по палубі зі звуками робота R2D2 котять відро прибиральника, далі з'являється світловий меч і літак США, який атакує СІД-винищувачі.

"Трейлер" вже зібрав буквально за кілька днів майже 500 тисяч переглядів на відеосервісі.