Сьогодня, 3 грудня, на сцені Національного Палацу "Україна", під час свого нового шоу "220" співак Віталік Козловський розповість прихильникам, які саме сімейні обставини змусили його перенести концерт. Виступ мав відбутися 26 листопада, але тоді з`явилося повідомлення щодо переносу концерту на грудень: "Друзі! За дуже вагомими для мене сімейними обставинами сольний концерт "220" в НП "Україна" переноситься з 26 листопада на 3 грудня, - написав співак, - Причину перенесення ви обов'язково дізнаєтеся на концерті. Я впевнений, ви зрозумієте, що це того варте - і від душі розділите сюрприз разом зі мною".

Читайте також: За три тисячі гривень Тото Кутуньо розкаже чому й досі молодий

Це не единий сюрприз, що готує співак - спеціальним гостем концерту буде близька подруга артиста - Ірина Білик.

Режисером шоу "220" став відомий Максим Паперник, що обіцяє глядачам нові вражаючі постановки та ексклюзивні костюми артиста, музикантів і балету.

19:00

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

м. Київ, Національний Палац "Україна", вул. Червоноармійська, 103

Вартість квитків: 100 - 1000 грн.