Британський актор Крістіан Бейл, який мав зіграти в кіно легендарного Енцо Феррарі, в останній момент відмовився від участі у фільмі. Причина відмови - побоювання за власне здоров'я.

Відомо, що зйомки стартують вже навесні, і до цього моменту голлівудській зірці потрібно було пристойно додати у вазі, щоб органічно вписатися в образ. Однак Крістіан Бейл зрозумів, що без шкоди для здоров'я він не зможе домогтися потрібного результату, і змушений був відхилити пропозицію, пише "Кореспондент".

У результаті режисер Майкл Манн і студія Vendian Entertainment змушені в терміновому порядку знайти заміну Бейлу, щоб зйомки байопіку, присвяченого особистості засновника автомобільної компанії Ferrari, відбулися. Відомо, що сюжет стрічки перенесе глядача в 1957 рік, коли тільки відбувалося зародження Ferrari на ринку автомобілебудування.

Зауважимо, що Бейл неодноразово експериментував з власною вагою заради ролей у кіно. Наприклад, для зйомок у фільмі "Машиніст" актор схуд відразу на 28 кг.

Читайте також: Джонні Депп - найбільш збитковий актор року

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Раніше вже повідомлялося, що Крістіан Бейл дав згоду на участь у зйомках фільму про Ернцо Феррарі. В основу картини ляже книга Брока Йєтса "Енцо Феррарі: чоловік, машини, гонки", що вийшла в 1991 році.