Виступ українського нардепа Ігоря Мосійчука на підтримку повстанців у Чечні викликав бурхливу реакцію у соратника Рамзана Кадирова. Глава місцевого парламенту Магомед Даудов заявив, що політик нібито планує "надати військову допомогу підпіллю".

Про це він написав у своєму Instagram.

На думку Даудова, своїми закликами депутат підтвердив, що підтримує повстанців не тільки з політичної точки зору і хоче "організувати військовий похід проти Росії та Чечні".

Прибічник Кадирова натякнув, що у такому випадку Мосійчуку не варто розраховувати на власну безпеку, згадавши про кремлівських в'язнів Клиха і Карпюка.

"Якщо проявить наполегливість, у нас і цинковий потяг з оркестром передбачений", - додав Даудов.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Крім того, через слова депутата у Чечні вже готують офіційний запит до російської прокуратури.

Слід відзначити, що сам Мосійчук поки що ніяк не відреагував на подібні наміри.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Чечні влаштували показовий мітинг з нагоди "приєднання" Криму до складу Росії. Людей зігнали на вулиці, видали російські прапори, а самі учасники зізнавалися, що стоять там не з власної волі.