Мешканці Грозного заявили, що організатори акції з нагоди третьої річниці окупації Криму влаштували показуху та змушували громадян приєднатися до участі.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

"Це була черговий "примус". Мітинг проводився в центрі міста, поруч з Будинком друку. Роздали нам прапори Росії, Чечні і "Єдиної Росії", транспаранти. Більше години нам довелося перебувати на мітингу", - цитує пресса слова представницы місцевого відоства.

Це підтвердив і студент Нафтового технічного уныверситету, що в день акції, 18 березня, в навчальному закладі скасували заняття та відправили студентів на мітинг.

"Втім, це особливо нікого не засмутило, просто не подобається, коли тебе силоміць женуть на якийсь захід, а ввечері по телевізору показують, що тисячі людей активно мітингували і все таке", - додав студент на ім'я Іслам.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", в Кремлі повідомили про те, що цього року не влаштовуватимуть пишні гуляння у Москві на честь відзначення річниці незаконної анексії Криму, яка запланована на 18 березня.