Ватажок так званої "Донецької Народної Республіки" Олександр Захарченко, який нещодавно "успішно націоналізував" десятки українських підприємств, зробив нову заяву.

Цього разу терорист в інтерв’ю прокремлівським ЗМІ зазначив, що борг України перед пенсіонерами Донбасу складає понад мільярд доларів, тобто більше 30 мільярдів гривень.

Раніше Захарченко вже заявляв, що готовий захопити увесь Донбас, у тому числі підконтрольні Україні території. На такі слова бойовика відреагували у Кремлі, мовляв, це не в дусі Мінських домовленостей.

У той же час він разом зі своїм "колегою" з "ЛНР" Ігорем Плотницьким розробили "план гуманітарної допомоги" неокупованим територіям регіону.

Як писав "Знай.ua", останнім часом поповзли чутки про те, що у Кремлі скандального ватажка "ДНР" планують замінити іншою людиною. Це, найімовірніше, буде колишній член "Партії регіонів", але його ім'я поки що не розголошується.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще