Глава промоутерської компанії Golden Boy Promotions Оскар Де Ла Хойя вважає, що організація бою між Конором Макгрегором і Флойдом Мейвезером буде провалом для UFC, оскільки поразка ірландця занадто опустить її авторитет.

"Так, бій Мейвезера і Макгрегора принесе багато грошей, але для UFC цей поєдинок просто катастрофа, адже вони ризикують своєю головною зіркою. Флойд просто зганьбить Конора на рингу. Якщо UFC дозволить цьому поєдинку відбутися, то їх чекають катастрофічні наслідки. Так, Мейвезеру краще побитися з Альваресом. Чому ні? І зробити це в середній вазі", – цитує слова Де Ла Хойї видання FightHype.

Нагадаємо, названа можлива дата бою Мейвезер – Макгрегор.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Лас-Вегасі на 10 червня вже забронювали арену для бою Мейвезер – Макгрегор. Вже приймаються ставки на цей бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Мейвезер заявив, що Макгрегор знову несе нісенітницю.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото – Getty Images