Розмови навколо можливого супербою між Флойдом Мейвезером (49-0, 26 КО) і чемпіоном UFC у легкій вазі Конором Макгрегором (21-3) не вщухають. Так, на даний момент ходять чутки, що їх бій відбудеться 16 вересня в Лас-Вегасі.

Раніше повідомлялося, що цей бій може відбутися в червні, а в недавньому інтерв'ю ірландець повідомив, що його бій з Мейвезером відбудеться у вересні.

"Ми орієнтуємося на вересень. Такі плани, але ви все дізнаєтеся свого часу. Я переверну світ боксу, як я зробив це з ММА. Мейвезер боїться мене, тому що не знає, чого від мене чекати в рингу. У принципі, цього ніхто не знає, тому я його поб'ю на очах у всього світу ", - заявив Макгрегор.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в Лас-Вегасі на 10 червня вже забронювали арену для бою Мейвезер – Макгрегор. Вже приймаються ставки на цей бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Макгрегор розповів, коли може відбутися бій з Мейвезером.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото – Getty Images