Львівських поліцейських неприємно вразив подарунок, зроблений місцевою владою на знак вдячності за сумлінну службу. Капітан поліції Надія Андрухів та її колега Роман Личак, які постраждали під час терактів у Львові отримала довгоочікувану квартиру на 11 поверсі новобудови, що знаходиться майже за межами міста.

Поліцейські пережили страшні події півтори роки тому. Під час терактів біля дільниць, Надія втратила ногу та отримала численні осколкові поранення внутрішніх органів. ЇЇ довелося рятувати в Ізраїлі. Роман також отримав травми, крім того, йому зробили операцію на очах, адже була загроза втрати зору, - пише "kp.ua".

Зараз колеги після тривалої реабілітації повернулися на роботу. Їм виділили по однокімнатній квартирі. Проте, коли вони зрозуміли, де знаходяться ці квартири, були, м’яко кажучи, розчаровані. Крім того, що будинок знаходиться на околиці міста, і добиратися до роботи незручно, дорога займе близько двох годин з пересадками, так ще й помешкання знаходяться аж на 10 та 11 поверсі.

Тепер жінці на милицях доведеться добиратися аж на 11 поверх. "Мабуть, порахували, що мені буде легко піднятися на 11 поверх в будинку з непрацюючим ліфтом. Ліфт запустять, коли всі мешканці закінчать ремонт. А у багатьох він ще навіть не починався. У будинку заселена лише одна квартира.", - говорить Надія.

Квартири пусті, у них є лише опалення. Ні води, ні електроенергію не підключили. Та й приватизувати квартиру можна буде лише за 5 років, оскільки це житло виявилося службовим.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Але переїхати, мабуть, я зможу тільки паралельно з Романом, - зазначає Надія. - Від будинку мені півгодини потрібно йти до трамвайної зупинки, потім пересідати на інший трамвай, та й 11-й поверх - дуже важко фізично. Я раз туди піднялася - на наступний день температура підскочила до 38 через навантаження. Так що курирувати ремонтні роботи прошу маму", - додала жінка.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", багатоповерхівки Києва досі не відключили від опалення, тому що монополістам немає куди подіти вже вироблене тепло.