Багато дивляться покази супермоделей не для того, щоб дізнатися про новинки трендів. Струнка фігура, ідеальна хода, рівна постава привертає увагу будь-якої дівчини.

Деякі моделі діляться своїми секретами краси, стрункої фігури і молодості, але не всі методи підійдуть кожному. Іноді виснажливі тренування і відсутність повноцінного живлення можуть дати збої в організмі.

Зібравши деякі методи, портал "Знай.ua" хоче порекомендувати дієту, яку застосовують супермоделі, а що найважливіше ця дієта не буде супроводжуватися почуттям голоду.

Якщо ви маєте велику зайву вагу, то навряд чи така дієта допоможе позбутися від нього. Всі супермоделі дуже худі, але вони б не займалися таким видом діяльності, якщо б спочатку їх структура тіла була б схильна до повноти, то швидше за все вони б не були моделями.

[[{"fid":"178426","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"338","width":"470","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Цей вид дієти підійде для тих, хто хоче прибрати невелике кількості ваги і підтримувати її постійно. Дієта супермоделей складається з трьох днів, але щоб домогтися успіху цих правил треба чітко дотримуватися.

Дієта супермоделей на три дні:
Перші три дні не складні і їх можна винести. Дозволяється вживати тільки знежирені продукти: сир, варені яйця некруто, пити багато води, трав'яний чай без цукру.

На сніданок: одне яйце невкруту. На другий сніданок, який настає через 2,5 години потрібно з'їсти 125 грам знежиреного сиру і чай без цукру.
Обід: 125 грам знежиреного сиру.
Вечеря: пропускаємо.
На протязі усього дня п'ємо багато води.

На перший погляд здається занадто жорстока дієта, але потрібно зібрати сили і волю в кулак і повторюючи кожен день це харчування можна легко до нього звикнути.

Порада: якщо ви погано себе почуваєте від такого харчування краще від нього відмовитися і знайти щось альтернативне доповнюючи дієту кардіо тренуваннями.

[[{"fid":"178427","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"580","width":"1021","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Другий вид дієти супермоделей більш щадний, головне, щоб споживана їжа не перевищувала 1000 калорій в день.
Сніданок: кілька шматочків вареного нежирного м'яса, зелений чай без цукру, 2 варених яйця всмятку.
Обід: 100 грам нежирного м'яса, краще варену курячу грудку, можна рибу і салат з овочів.
Вечеря: салат з овочів і якщо ви на обід не їли м'ясо, його можна перенести на вечерю.
Перекуси: вода, зелений чай без цукру.

Дієта для супермоделей це екстремальний підхід, якщо ви не готові пройти таку перевірку своєї волі, то краще не починати, щоб не піддавати себе стресу.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що дієтологи виявили, що страви на основі вівса набагато ефективніше знижують холестерин, ніж проста відмова від жирної їжі. Дослідники з Канади довели: після зміни свого раціону вже через шість місяців істотно знизиться рівень холестерину ЛПНЩ (його часто називають "поганий") - на цілих 13 відсотків!