Жінки, які стежать за своєю фігурою постійно експериментують і знаходяться в пошуку низькокалорійних продуктів, щоб зберегти ідеальні форми фігури. Ми помиляємося в тому, що низькокалорійні продукти не живильні і не смачні.

Навпаки, можна підібрати для себе відповідне меню, яке буде насичувати організм і порадує нас дивовижним смаком.

Дієтологи підібрали цілий ряд низькокалорійних продуктів, які підійдуть кожному.

Крес-салат
Якщо ви дотримуєтеся суворої, низькокалорійної дієти, крес-салат підходящий для цього продукт. Виявляється, крес-салат містить лише 4 калорій в одній порції. Крес-салат дуже поживний і містить багато корисних речовин, антиоксидантів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Рукола
В одній порції салату з руколи міститься 5 калорій. Рукола зміцнює кістки, містить вітамін К, антиоксиданти.

Селера
Селера дуже легко засвоюється в шлунку. Якщо з'їсти дуже багато селери ви ніколи не відчуєте переїдання. В одному стеблі селери міститься всього лише 6 калорій.

Грейпфрут
Він є самим низькокалорійним фруктом. В половинці грейпфрута міститься 37 калорій. Цей фрукт дуже сприятливо впливає на організм, сприяє спалюванню жиру, містить велику кількість вітаміну С, покращує кров'яний тиск, знижує рівень холестерину в організмі.

Полуниця
Полуниця багата на клітковину. В одній чашці полуниці міститься 49 калорій. Полуниця багата на вітамін С. Як довели вчені, що чим більше ви насичуєте свій організм вітаміном С тим краще вам дихається. Це особливо корисно для людей, які хворіють на астму. Самий головний плюс в полуниці - вона спалює жир.

Пшеничні висівки
Додавання у вашу дієту пшеничних пластівців робить їжу поживною. Пшеничні висівки - перші у списку продуктів, що містять магній і вітаміни групи В. В 1/4 чашки пшеничних висівок міститься 31 калорія.

Шинка з грудки індички
Якщо ви думаєте про бутерброди, хоча хліб не принесе користь тим, хто дотримується дієти. Але якщо захотілося себе трохи порадувати такою їжею, покладіть на хліб шинку з грудки індички. У 80 грамах грудки міститься 72 калорії.

Моцарелла
При дотриманні дієти, сир допускається у вживанні, особливо сир моцарелла. У 30 грамах сиру міститься 71 калорія. Він поживний і дуже корисний. Сир моцарела можна додавати в будь-яку страву.

Кориця
Кориця надає відмінний смак в будь-якій страві. Безліч досліджень, включаючи нещодавній звіт Інституту Харчування, пов'язують корицю з поліпшенням всмоктування цукру в крові, що зменшує ризик діабету і гарантує довгий відчуття ситості, надає енергію, зменшує ризик жирових відкладень на талії. В одній чайній ложці кориці міститься 6 калорій.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що банани містять фруктозу, тому їх краще вживати в першій половині дня. Так само, банани містять клітковину, крохмаль, пектин, простий і складний вуглевод. Існує багато розбіжностей з приводу впливу бананів на зайву вагу. Якщо його їсти в першій половині дня він ніяк не сприятиме відкладенню жиру.