До відкриття Євробачення і початку конкурсної частини залишаються лічені дні. Як повідомляє представник офіційного туроператора єврошоу компанії «Пілот», всі учасники та їхні делегації прибули в Київ, а в Міжнародному виставковому центрі вже почалися репетиції виступів.

Ми вирішили перевірити, у якому ступені готовності перебувають фан-зони Євробачення. Чи готовий Київ до прийому гостей конкурсу?

Головна локація, розташована на Хрещатику, так зване Євромістечко, тільки монтується. Хоча його відкриття було анонсовано до початку травня. Встановлені величезні екрани, монтується сцена. Частина вулиці обгороджена парканом з символікою київського Євробачення. Але до завершення робіт ще явно потрібно кілька днів.

Фан-зона на Софіївській площі вже привертає увагу гостей столиці. Тут встановлений великий екран. Пам'ятник Богдана Хмельницького оточили прапори країн-учасниць конкурсу. Працює фуд-корт. Особливу увагу привертає зелений килим, на якому можна посидіти або полежати, слухаючи виконавців.

Локація на Контрактовій площі оформлена креативно. Замість лавок, глядачам запропонували сидіти на пресованих снопах сіна. В кіосках вже можна придбати напої та закуски. На сцені проходять конкурси музикантів-початківців. А ще можна повалятися на великому сіннику.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У фан-зоні на Поштовой проходить конкурс караоке. Глядачі можуть оцінити виконання композицій-переможниць конкурсу євро-пісні різних років. Простір навколо сцени прикрашене прапорами всіх кольорів веселки.