У мережі з'явилося фото доньки нардепа від БПП Ігоря Кононенка – Ольги, на якому вона позує із російською символікою.

Про це у Facebook написав журналіст Сергій Іванов.

Як зазначив він, Ольга Кононенко, яка навчається в місті Лугано у The American School in Switzerland, не соромиться позувати на тлі "аквафрешу" у вушанці з радянсько-російською символікою.

Іванов звернув увагу на те, що знімок зроблено минулого року, тому про російську агресію щодо України донька народного депутата, першого заступника голови фракції "Блок Петра Порошенка", мала знати.

"Але Ольга не переймається такими дрібницями. У Лугано війни немає", – нарікає журналіст.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, серед найближчих соратників президента Петра Порошенка переважно бізнесмени, що може негативно позначиться як на ньому самому, так і на країні.

До кола наближених до Порошенка входять: депутат Олександр Грановський, перший заступник голови фракції БПП у парламенті Ігор Кононенко і заступник голови фракції БПП у парламенті Сергій Березенко.