Активіст Євромайдану, народний депутат України Володимир Парасюк привернув увагу своєю декларацією: непристойно дорога вартість офісної оренди зацікавила журналістів.

Як повідомляє Рoliteka, Парасюк з минулого вересня знімає офіс, де розташувався "Штаб блокади торгівлі з окупантами" в бізнес-центрі "Легенда-Клас". Це знаходиться у Шевченківському районі Львова. Треба сказати, що комплекс відбудували всього 2 роки тому, тому користування цим будинком коштує дуже і дуже недешево: за один метр квадратний просять від 100 до 800 гривень.

Офісне приміщення Парасюка становить 250 кв/м: отже, нардеп платить від 27 до 45 тисяч гривень на місяць. Депутат не вказав в декларації точну вартість, хоча закон зобов'язує укладати в такому випадку договір, реєструвати і оприлюднювати його.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що СБУ відкрила справу проти Володимира Парасюка за заклик вбити Віктора Медведчука.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще