Європейські вчені Мартін Ніффелер і Клаус Біркхофер з'ясували, що павуки теоретично здатні з'їсти всіх людей на Землі і для цього їм знадобиться всього лише один рік.

Про це повідомляє The Washington Post. Дослідники підрахували, що маса здобичі, яку поглинає світова популяція павуків протягом року, варіюється від 400 до 800 мільйонів тонн. У той же час сумарна біомаса всього населення планети становить 357 мільйонів тонн.

Це означає, що павуки можуть з'їсти всіх людей і при цьому ще й залишаться голодними. До такого висновку вчені прийшли після детальних підрахунків. Вони враховували кількість павуків на один квадратний метр в різних зонах Землі і середню кількість їжі, яка споживається павуками.

Незважаючи на те, що більша частина їх харчується комахами, великі види не відмовляються від вживання ящірок, птахів і навіть невеликих ссавців.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Таїланді виявили невелику популяцію рідкісних тигрів. За попередніми даними, всього в світі залишилося тільки 250 тварин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще