Сьогодні, 9 травня, близько 12 години дня до одного з відділень поліції Шевченківського району Харкова зателефонував невідомий і повідомив про те, що площу Свободи замінували і зовсім скоро пролунають вибухи.

Прибувши на місце події, правоохоронці закрили дві станції метро - "Держпром" та "Університет." Про це повідомляє прес-центр Держуправління Нацполіції у Харківській області.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти-криміналісти та кінологи. Вищеназвані станції закриті для входу та виходу пасажирів на невизначений термін.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в Києві поліція зловила чоловіка, який двічі "мінував" станцію метро "Героїв Дніпра".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще