У неділю, 9 квітня, відбудеться центральний матч 24-го туру чемпіонату України з футболу - київське Динамо в рідних стінах зіграє з донецьким Олімпіком.

До Вашої уваги детальніша інформація з цього приводу.

Динамо - Олімпік

9 квітня. Арбітр: А. Абдула. Київ. НСК Олімпійський,

Початок - 19:30. Трансляція - 2+2.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Котирування від Game Bet: Перемога Динамо - 1.152, Нічия - 6.70, Перемога Олімпіка - 12.00.

Динамо змінило тактику гри в обороні: з Олександрією випробували схему в три центральних захисники. Тепер суперникам стає значно складніше засмутити киян. Однак, здається, для чемпіонату України, коли тобі протистоять опоненти набагато ніжчого рівня, ця тактика виглядає як прояв слабкості. Судячи зі сторони, Динамо навпаки повинно засереджуватися на аткувальних діях, особливо, маючи в обоймі такого виконавця як Ярмоленко.

Якщо брати до уваги кадрове питання, то останнім часом помітною фігурою у динамівців стає Гармаш, якого Андрій Шевченко не запросив до лав нашої національної команди. Це, мабуть, неабияк зачепило футболіста, який у товариській грі з Ворсклою зробив хет-трик, а в чемпіонаті з олександрійцями забив і віддав гольовий пас.

Щодо Олімпіка, то згадується, як донеччани самовіддано билися з Динамо в попередньому матчі, коли підопічні Сергія Реброва вирвали перемогу лише в компенсований час (1:0). До того ж Олімпік цього сезону двічі зумів відібрати очки у Шахтаря. Тож нехай букмекери і віддають беззаперечну перевагу господарям, на нашу думку, поєдинок повинен стати інтригуючим.

Прогноз Знай.ua - 2:1

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв анонс матчів 24-го туру УПЛ.