Чемпіон світу за версією IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) впевнений, що 29 квітня зможе відправити у нокаут Володимира Кличка (64-4, 54 КО). Про це він розповів у програмі The Gloves are Off на телеканалі Sky Sports.

Британець визнає, що у Кличка набагато більше досвіду, але в той же час називає бокс спортом молодих чоловіків. Тому він вважає, що в більш пізніх раундах значення матимуть адреналін, швидкість і азарт.

"Настав мій час. Кличко не зможе знайти у мене слабких сторін. Стільки боксерів вже говорили про них. Але я збираюся закінчити бій нокаутом. У мене немає досвіду поразок на професійному ринзі, тому я можу говорити лише про подібний досвід минулого. Але я збираюся закінчити бій достроково.

По ньому дуже складно потрапити. Я це прекрасно розумію, але є багато способів добитися свого. Я постараюся зробити це якомога простіше, адже це моя робота – змусити суперника виглядати схожим на новачка.

Я багато чую про вік. Бокс – це спорт молодих чоловіків. На даний момент у Кличка є досвід, який допоможе йому в стартових раундах. Але потім молодість, азарт, швидкість і адреналін почнуть робити свою справу. Не можна підготуватися до того, що я збираюся показати, і неважливо, скільки досвіду у тебе за плечима", – заявив Джошуа.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Дивіться проморолик бою Кличко - Джошуа від телеканалу Showtime:

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. Американський боксер Деонтей Уайлдер буде експертом на телеканалі Sky Sports під час бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко заявив, що бій з Джошуа – найважливіший в його кар'єрі.