Металургійний комбінат "Азовсталь" поставив рейки для будівництва залізниці між столицею Куби Гаваною і портом Маріель.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби групи "Метінвест".

У першому півріччі 2015 "Азовсталь" поставив більше чотирьох тисяч тонн рейок P50 на ринок Куби.

"Покупець провів технічний аудит і підтвердив високу якість продукції групи "Метінвест". Даний тип рейок широко використовується для будівництва залізничного полотна загального та спеціального призначення", - наголошується в повідомленні.

"Метінвест" уточнює, що магістральні рейки були поставлені міністерству транспорту Куби для організації залізничного сполучення з портом Маріель. Розвиток інфраструктури порту, розташованого в 50 кілометрах від столиці Куби, Гавани, в тому числі пов'язане з тим, що з 2014 року на його території функціонує перша в країні вільна економічна зона.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Всього за три роки "Метінвест" поставив на Кубу рейковий прокат для будівництва більше 200 км залізничних колій.

Читайте також: У Ахметова забирають "Дніпроенерго"

Зазначимо, "Метінвест" є вертикально інтегрованою гірничодобувною групою компаній, що управляє активами в кожній ланці виробничого ланцюжка - від видобутку ЗРС і вугілля та виробництва коксу до випуску напівфабрикатів і кінцевої продукції із сталі, трубопрокату і рулонів, а також виробництва іншої продукції з високою доданою вартістю. Група складається з видобувних і металургійних підприємств, що знаходяться в Україні, Європі та США і має мережу продажів з охопленням всіх ключових світових ринків.